уторак, 14. новембар 2017.

Drugo izdanje "End Of The Line" festivala



Drugo izdanje "End Of The Line" putujućeg festivala, koji će se posle Beograda održava u "SKC Fabrika" u Novom Sadu. Festival je zakazan za 25.11.2017. sa početkom u 20h. 

Ulaznica na festival koštace 400 dinara. - FESTIVAL POČINJE TAČNO U ZAKAZNO VREME.

Marko Matić - Bubnjar benda Counter Ignition Idejni tvorac ovog festivala. U narednim redovima:
"Došao sam na ideju da organizujem jedan mini putujući festival (barem za početak) - festival koji ce obići sve veće gradove u Srbiji. I tom pilikom promovisati u najboljem svetlu metal muziku i uopšte underground kulturu, gde će koliko-toliko afirmisani bendovi moći da imaju konačno nastup u iole ozbiljnoj organizaciji. A malo manje afirmisani- lokalni bendovi moći da se kale i da dele binu sa starijim kolegama muzičarima.

Planiram da za nekih godinu dana festival premestim u neki veći grad u nekoj od susednih zemalja, gde bi svirali 2-3 srpska benda, koji bi tamo otputovali zajedničkim minibusom. U mestu gde će se svirka održavati u plani je da pored naših bendova bude i jedan ili dva tamošnja benda, koji će, podrazuveva se, biti domaća podrška.

Ostaje mi da se nadam da će moja ideja, o putujućem festivalu zaživeti na duže staze, pa makar opstala i kao "mini fest" kakav je trenutno.

Pozivam sve fanove tvrdog zvuka, brzih ritmova i teških rifova da od 20h dođu na gore najavljeni događaj i ispoštuju sve bendove koji nastupaju. I povrh svega se lepo provedu - "za sve pare!"

Nastupaju:

20h - RiverRoth
21h - Ognjena Kočija
22h - NadimaČ
23h - Counter Ignition
00h - Forever Storm

Vaš dolazak možete čekirati OVDE.






Нема коментара:

Постави коментар